دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 163935
    تاریخ انتشار: 21/آذر/1398 - 10:56
    اطلاع ازوضع یارانه معیشتی

    مهلت ثبت‌نام در سایت جاماندگان یارانه حمایتی تمام شد/ اعلام نتایج اعتراض‌ها به زودی

    روز گذشته آخرین مهلت ثبت نام در سایت جاماندگان یارانه حمایتی بود. طبق اعلام این سامانه با توجه به پایان مهلت ثبت درخواست بررسی مجدد شرایط بسته حمایتی امکان ثبت جدید وجود ندارد و به زودی اطلاع رسانی برای مشاهده نتایج بررسی ها انجام خواهد شد.

    مهلت ثبت‌نام در سایت جاماندگان یارانه حمایتی تمام شد/ اعلام نتایج اعتراض‌ها به زودی

    همزمان با افزایش قیمت و سهمیه بندی بنزین، دولت تصمیم گرفت مابازای مبلغ افزایش قیمت بنزین را به حساب سرپرستان خانوارهای مشمول واریز کند. در راستای این تصمیم مبلغ حمایت معیشتی برای خانوارهای یک‌‌نفره 55 هزار تومان، برای خانوارهای دونفره 103 هزار تومان، خانوارهای سه‌نفره 138 هزار تومان،‌ خانوارهای چهارنفره 172 هزار تومان و خانوارهای پنج‌‌نفره و بیشتر 205 هزار تومان در نظر گرفته شد.

     اولین دوره این کمک معیشتی اوایل آذر ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز شد، اما تعداد زیادی از کارگران و اقشار حقوق بگیر و کم درآمد موفق به دریافت این بسته حمایتی نشدند، و گلایه هایی داشتند.  افزایش گلایه مندی های مردم نشان دهنده خطای این طرح دولت بود و همین مسئله باعث شد که ستاد شناسایی مشمولان بسته حمایتی معیشتی دولت در وزارت کار ساز و کاری برای اعتراض نسبت به عدم واریز بسته حمایتی تعریف کند تا افرادی که این بسته را دریافت نکرده اند، بتوانند به دولت اعتراض خود را اعلام کنند.

    برای این منظورسرپرستان خانواری که بسته حمایت معیشتی دولت به حسابشان واریز نشده بود، می‌بایست برای ثبت درخواست رسیدگی به سایت Hemayat.mcls.gov.ir  مراجعه می کردند.

    طبق اعلام ستاد شناسایی مشمولان بسته حمایت معیشتی تا دیروز 20آذرماه آخرین مهلت ثبت نام در این سایت  را داشتند و اعلام کرده بودند که  این زمان به هیچ عنوان تمدید نمی‌شود.

    امروز 21 آذر ماه همزمان با پایان مهلت اعتراض در سامانه Hemayat.mcls.gov.ir  پیامی مبنی بر اینکه « با توجه به پایان مهلت ثبت درخواست بررسی شرایط بسته حمایتی امکان ثبت اطلاعات وجود ندارد. به زودی اطلاع رسانی برای مشاهده نتایج بررسی ها انجام خواهد شد» نمایان می شود.

     حجم بالای اعتراضات ثبت شده در این سامانه بیانگر این است که دولت در اجرای طرح باید دقت بیشتری به کار گیرد، تا کمترین خطا انجام شود. در میان اعتراض کنندگان افراد زیادی از جامعه کارگران، کم درآمدها،تحت پوشش های بهزیستی و معولان،کارگران ساختمانی،کارمندان کم درآمد بودند.

    یارانه نقدی ,

     

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما